fbpx

Fotografie eigen werk aan de muur

Fotografie is één van mijn grootste passies en die wil ik graag met je delen. Deze foto’s zijn allemaal vrij werk en zijn te bestellen via de webshop van werk aan de muur. Daar kan je de foto’s laten afdrukken op canvas, fotoprint of op bijvoorbeeld metaal. De kwaliteit van werk aan de muur is erg goed en je bent flexibel in welk matriaal en formaat je de foto wilt bestellen. Op deze pagina kan je een kleine selectie van mijn werk aan de muur alvast bekijken.

Dromerig Linschoten in de winter

Soms heb je zo’n dag dat alles zo mooi is. Deze foto’s zijn in de winter gemaakt, het was een beetje mistig en het water was bevroren en de sfeer was dromerig. Omdat deze foto’s met de lensbaby zijn gemaakt worden ze door de aparte scherptediepte nog dromeriger 💕

Amsterdam in beweging één

Zoom burst is een hele gave techniek. Met een lange sluitertijd kan je tijdens het maken van de foto in of uitzoomen. En daardoor krijg je dit gave effect. Amsterdam komt op deze manier op een hele andere manier in beweging. 

Amsterdam in beweging twee

Zoom burst is een hele gave techniek. Met een lange sluitertijd kan je tijdens het maken van de foto in of uitzoomen. En daardoor krijg je dit gave effect. Amsterdam komt op deze manier op een hele andere manier in beweging. Deze serie is extra vaag.

Waar kunnen wij je bij helpen?

Contact

Gabry & David

De Driesprong 35 | Linschoten

06 2882 6445

avontuur@huisstijlvoorjou.nl

HUISSTIJL VOOR JOU IS EEN HANDELSNAAM VAN GABRY.NL © 2006-2021 | KVK 30254064
BTW NL001987036B57 |
LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN

HUISSTIJL VOOR JOU IS EEN HANDELSNAAM VAN GABRY.NL © 2006-2021 | KVK 30254064| BTW NL001987036B57 | LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN