One page portfolio website voor Mark van Rijnberk

Voor Mark van Rijnberk, een deskundige in stedenbouw en openbare ruimtes, heb ik een efficiënte one page portfolio website ontworpen die zijn projecten direct toegankelijk maakt. De focus lag op het creëren van een website waar zijn werk gemakkelijk kon worden gepresenteerd en waar potentiële opdrachtgevers snel inzicht kregen in zijn expertise en ervaring.

Een cruciaal aspect van dit project was de optimalisatie voor zoekmachines, met name voor Google. Mark hecht veel waarde aan de vindbaarheid van zijn website, vooral wanneer potentiële klanten specifiek naar een van zijn portfolio projecten zoekt. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat zijn website geoptimaliseerd is voor zoekopdrachten naar individuele projectnamen voor zijn portfolio, zodat zijn website hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Door zijn projecten direct op de homepage te tonen en zijn website te optimaliseren voor zoekmachines, hebben we ervoor gezorgd dat Mark’s online aanwezigheid versterkt wordt en dat zijn werk gemakkelijk vindbaar is voor geïnteresseerde partijen. Dit stelt hem in staat om zijn professionele profiel effectief te presenteren en nieuwe zakelijke kansen te genereren.

Opdrachtgever:

Mark van Rijnberk Ingenieur stedenbouw en openbare ruimtes | www.markvanrijnberk.nl