Complete logo en huisstijl ontwerp
speciaal voor zzp’ers

 

Welkom in mijn creatieve studio! Hier ontdekken we samen welke huisstijl het beste bij jou en je bedrijf past. Maar er is meer! Naast het ontwerpen van een unieke huisstijl kan je bij mij ook terecht voor allerlei extra’s om jouw bedrijf nog beter te laten stralen. Denk aan het ontwerpen van flyers, banners, nieuwsbrieven en meer. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om jouw bedrijf de uitstraling te geven die het verdient.

Logo en huisstijl op maat!

€950,-

Ik hou van duidelijkheid dus zet de prijs maar gelijk bovenaan. Voor dit bedrag, exclusief btw, krijg jij een complete huisstijl. Hierbij zit ook de brainstorm sessie waar we samen kijken naar je bedrijf, je ideale klant en wensen voor je huisstijl.

Dit is wat je ontvangt!
  • Jouw logo in diverse bestandsformaten zoals ai en pdf (vectorbestanden) voor drukwerk en svg, jpg en png (pixelbestanden) voor online gebruik.
  • Lettertypen in Google Font zodat je deze altijd en overal kan gebruiken.
  • Overzicht van je huisstijl kleurcodes voor online (RGB & #waarde) en drukwerk (PMS & CMYK).
  • Ontwerp van je briefpapier en visitekaartje.
  • Een Word document met jouw briefpapier.
  • Exclusieve offerte voor het drukken van jouw visitekaartjes bij mijn huisdrukker.

Super handig

Boek deze extra’s bij je huisstijl op maat!

Online Canva training

Maak zelf de mooiste flyers en social media posts met Canva! Ik help je op weg met het inrichten van je eigen account en een online training.

€75,-

Extra uiting

Geen zin om zelf te ontwerpen? Ik help je graag met flyers, banners, cadeaubonnen en meer! Kleine oplages zijn geen probleem dankzij mijn huisdrukker.

Offerte op maat

Nieuwsbrief template

Voor jou maak ik een nieuwsbrief template in je eigen huisstijl. Je hoeft alleen de tekst nog maar te schrijven. Ik maak templates voor Mailchip en Mailblue (ook wel Active Campagne genoemd)

€150,-

Alle pijzen op deze pagina zijn exclusief BTW 👍🏻 

Ons avontuur!

Deze reis gaan we samen maken ❤️

1. Kennismaking

Tijdens onze eerste ontmoeting, zowel live als via videobellen, leren we elkaar kennen en bespreken we jouw wensen. Als het goed voelt, stuur ik je een offerte en plannen we een datum voor de brainstormsessie.

2. Brainstorm-sessie

Aan de hand van een mindmap stel ik je vragen over je bedrijf, je ideale klant en jouw wensen voor je huisstijl. Ik stuur je van tevoren een vragenlijst en tips, zodat je je goed kunt voorbereiden.

3. Eerste ronde ontwerpen

Met alle informatie uit de brainstormsessie ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe huisstijl. Binnen 10 werkdagen ontvang je 4 voorstellen.

4. Presenteren

Ik presenteer de 4 voorstellen graag live, maar online kan ook. Tijdens deze sessie kun je feedback geven en werken we samen naar jouw perfecte logo toe.

5. Puntjes op de i

Als jij helemaal blij bent met je nieuwe huisstijl, maak ik het logo helemaal perfect en stel ik een map voor je samen met alle bestanden die je nodig hebt. Denk hierbij aan drukwerkbestanden, websitebestanden, kleurcodes en lettertypes.

6. Drukwerk

Wil je briefpapier en visitekaartjes laten drukken? Geen probleem, ik werk samen met een kleine drukkerij die kleine oplages aankan.

7. Op naar je website ontwerp

Als ik ook jouw website mag ontwerpen en bouwen, gaan we nu aan de slag met het ontwerpen van jouw website met jouw nieuwe huisstijl. Ook hier starten we weer met een brainstormsessie.

8. Jouw avontuur begint nu!

Je kan je visitekaartjes gaan bestellen en je huisstijl verder gaan inzetten op je website en social media! Als je daar hulp bij nodig hebt dan kan de Online Canva training heel erg handig zijn.

Laten we kennismaken!
Ik kom graag bij je langs of plan een online videogesprek om te kijken of we een goede match zijn.

Lees hier mijn privacyverklaring

Pakket logo en huisstijl

wat een mooie woorden

Deze klanten gingen je voor

Logo Das' Knuss Fotografie

Wat een goede keuze heb ik gemaakt toen ik Huisstijl voor jou mijn website en huisstijl liet ontwerpen. Als fotograaf vind ik het belangrijk dat ik regelmatig en gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken op mijn website, deze wens hebben ze goed doorgevoerd. Ook kan ik heel makkelijk zelf blogs schrijven en opmaken door de basisontwerpen te gebruiken die ze voor mij klaar hebben gezet. Maar dat was nog niet alles, zelfs de nieuwsbrief is helemaal aangepast aan mijn huisstijl. Prachtig! Bij een vraag staan ze snel voor je klaar en als er kleine aanpassingen nodig zijn wordt dit direct opgepakt, wat een service. Aanrader dus!

Dasja Dijkstra
Fotograaf
Website ontwerp Janine Bekker Photography

Huisstijl voor jou heeft voor mij 3 gloednieuwe websites gebouwd en daarnaast ook meegedacht over mijn logo’s en branding in het algemeen, een hele klus! Het contact met Gabry verliep hierbij erg prettig, ze denkt overal over mee en ze is heel praktisch, gestructureerd en razendsnel.

Samen met David heeft ze veel kennis in huis. Ik ben heel erg tevreden over hoe het is gegaan en ook met het eindresultaat! De websites staan er nu prachtig bij, en ze worden bovendien nog altijd onderhouden door Huisstijl voor jou. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goed grafisch vormgeving en/ of webdesign team!

logo Sabrina Langerak

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisstijl, website en foto’s, gemaakt door Huisstijl voor jou. Gabry is fijn om mee samen te werken en ze heeft op alle vlakken veel expertise en creativiteit. Dat zie je terug in het resultaat.

Sabrina Langerak
Tekstschrijver
Logo Marieke Schoots

Een hele mooie huisstijl en keurige website, en alles in zeer prettig overleg!

Marieke Schoots
Opleidingsadviseur