Complete WordPress website in je eigen huisstijl!

 

Ik bouw jouw website in WordPress met de DIVI template en zorg ervoor dat je website snel en makkelijk aan te passen is, zodat jij het beste uit je website kan halen. Elke website is uniek en daarom maak ik persoonlijke instructie videos. Deze filmpjes maak ik op jouw website, zodat jij precies weet hoe jezelf een blog, teksten of afbeeldingen kan aanpassen en toevoegen.

Website op maat!

€1450,-

Voor dit bedrag, exclusief btw,  krijg jij een een website met maximaal 6 hoofdpagina’s op maat en from scratch ontworpen. Hierbij zit ook de brainstorm sessie waar we samen de beste opbouw van je website uitwerken. Van de menustructuur tot de inhoud van je pagina’s.

Dit is wat je ontvangt!
 • Levenslang gebruik incl. updates van het premium WordPress theme DIVI
 • Je website volledig responsive, aangepast voor mobiel en tablet.
 • Basis SEO (alles behalve zoekwoorden en Google Search Console)
 • Als je een Google Analytics account hebt, koppel ik die aan je website.
 • Ik optimaliseer je afbeeldingen zodat ze perfect in je website passen.
 • Je contactformulier in huisstijl met een spamfilter (Google reCAPTCHA v3).
 • Je privacyverklaring en algemene voorwaarden als webpagina in huisstijl.
 • Een cookie-melding in huisstijl.
 • Extra plugins voor back-ups, beveiliging, toegankelijkheid en snelheid van je website.
 • Een bedank pagina voor je contactformulier in je eigen huisstijl
 • 404-pagina (page not found) in je eigen huisstijl
 • Filmpjes met uitleg hoe je je website kan aanpassen.

Super handig

Boek deze extra’s bij je website op maat!

Linkjes-pagina voor in je BIO

Als je instagram gebruikt weet je precies wat ik bedoel! Maar ook super handig voor Linked-In. Een pagina op jouw website naar je belangrijkste pagina’s zoals blog, acties, wat jij maar wilt. Meer uitleg over een Link in BIO pagina.

€75,-

Weggever

Heb jij een gratis weggever gemaakt? Zoals een e-book of andere download. Ik ontwerp voor de weggever een eigen pagina en zet hem op je website zodat je bezoekers hem kunnen downloaden.

€350,-

Blog op maat

Voor je vindbaarheid in Google is het slim om een blog te schrijven. In jouw huisstijl maak ik je blog helemaal op maat.

€350,-

Projecten op maat

Wil je juist je mooiste projecten laten zien aan je bezoekers? Ik maak alle onderdelen volledig custom voor je!

€350,-

Webshop op maat

Met WooCommerce maak ik een webhop voor je in je eigen huisttijl.

Offerte op maat

Service en onderhoud

Om je website zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk je website te updaten. Dit kan ik voor je uit handen nemen. Elke maand maak ik een back-up en updaten we je website. En check gelijk of alles nog naar behoren werkt. Hoe fijn is dat!

€15,- p/m

Wat je altijd nodig hebt voor een website

Domein registratie en hosting heb je misschien al, super dan laten we dat lekker zo. Maar heb je nog geen domein en hosting voor je website dan kan ik dat voor je regelen. Samen met IT-Serve uit Woerden richt ik een server voor je in waar jouw website op komt te staan. Als er problemen zijn dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Hosting

Het plekje op de server waar jou website staat. Goed beveiligd en met een goed bereikbare helpdesk.

€105,- p/j

Domein registratie

Je domein is het www adres. Samen kijken we wat voor jou de juiste domein naam is en als deze nog vrij is registreren we hem gelijk! 

€17,50 p/j

e-mailen

Hoe gaaf is het dat je kan e-mailen met je eigen e-mail adres. Geen .gmail meer enz. Via Microsoft office 365 zorgt IT-Serve ervoor dat je altijd en overal veilig kan e-mailen.

€10,50 p/m 

Alle pijzen op deze pagina zijn exclusief BTW 👍🏻 

Ons avontuur!

Deze reis gaan we samen maken ❤️

1. Kennismaking

Tijdens onze eerste ontmoeting, zowel live als via videobellen, leren we elkaar kennen en bespreken we jouw wensen. Als het goed voelt, stuur ik je een offerte en plannen we een datum voor de brainstormsessie.

2. Brainstorm-sessie

Aan de hand van een mindmap stel ik je allerlei vragen over je bedrijf, je ideale klant en wensen voor je website. Samen bepalen we de menu en pagina structuur. Zodat jij daarna aan de slag kan met je teksten.

3. Eerste ronde ontwerpen

Met alle info uit de brainstorm sessie ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik heb 10 werkdagen nodig om het ontwerp te maken. Jij levert ondertussen via de mail of een gedeelde map je teksten en media aan.

4. Presenteren

Het liefst live, online kan ook, presenteer ik jouw het ontwerp van de homepagina en de twee belangrijkste pagina. Deze pagina’s gaan we finetunen tot ze perfect zijn. Daarna ga ik de andere pagina’s maken.

5. Puntjes op de i

Als jij helemaal blij bent met je website dan maak ik persoonlijke instructie videos voor je. In de tussentijd kan jij de website nog een keer helemaal nalopen en eventuele blogs of projecten toevoegen. Ik controleer alle links nog een keer. Samen maken we de website perfect!

6. Je website kan live!

Je website is af en zonodig verhuizen we de website van de testomgeving naar je eigen domein en kan je hem gaan delen met de rest van de wereld! Vergeet me niet te taggen op social media!

7. Service en onderhoud

Heb je gekozen voor service en ondehoud? Vanaf nu zorg ik ervoor dat jouw website top blijft werken! Elke maand maakt ik een back-up en voer de up-dates voor WordPress uit. Wil je een nieuw item toevoegen aan je website dan kan je altijd bij mij terecht.

Laten we kennismaken!
Ik kom graag bij je langs of plan een online videogesprek om te kijken of we een goede match zijn.

Lees hier mijn privacyverklaring

Wordpress website voor zzpers

wat een mooie woorden

Deze klanten gingen je voor

Gabry van Huisstijl voor jou in vier punten samengevat.

1.Creatief
2.Goede service
3.Oplossingsgericht
4.Persoonlijk contact.

Erg blij met het abonnement voor het onderhoud van de website. Van harte aanbevolen dus. 💪🏽

Niels van der Kuur
Logo Das' Knuss Fotografie

Wat een goede keuze heb ik gemaakt toen ik Huisstijl voor jou mijn website en huisstijl liet ontwerpen. Als fotograaf vind ik het belangrijk dat ik regelmatig en gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken op mijn website, deze wens hebben ze goed doorgevoerd. Ook kan ik heel makkelijk zelf blogs schrijven en opmaken door de basisontwerpen te gebruiken die ze voor mij klaar hebben gezet. Maar dat was nog niet alles, zelfs de nieuwsbrief is helemaal aangepast aan mijn huisstijl. Prachtig! Bij een vraag staan ze snel voor je klaar en als er kleine aanpassingen nodig zijn wordt dit direct opgepakt, wat een service. Aanrader dus!

Dasja Dijkstra
Fotograaf
Website ontwerp Janine Bekker Photography

Huisstijl voor jou heeft voor mij 3 gloednieuwe websites gebouwd en daarnaast ook meegedacht over mijn logo’s en branding in het algemeen, een hele klus! Het contact met Gabry verliep hierbij erg prettig, ze denkt overal over mee en ze is heel praktisch, gestructureerd en razendsnel.

Samen met David heeft ze veel kennis in huis. Ik ben heel erg tevreden over hoe het is gegaan en ook met het eindresultaat! De websites staan er nu prachtig bij, en ze worden bovendien nog altijd onderhouden door Huisstijl voor jou. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goed grafisch vormgeving en/ of webdesign team!

logo Sabrina Langerak

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisstijl, website en foto’s, gemaakt door Huisstijl voor jou. Gabry is fijn om mee samen te werken en ze heeft op alle vlakken veel expertise en creativiteit. Dat zie je terug in het resultaat.

Sabrina Langerak
Tekstschrijver
Logo Marieke Schoots

Een hele mooie huisstijl en keurige website, en alles in zeer prettig overleg!

Marieke Schoots
Opleidingsadviseur