Waarom onderhoud voor je WordPress website

door | 23 nov 2023 | onderhoud wordpress

Onderhoud voor je website, het klinkt ontzettend saai en dat is het ook. Waarom dan toch een abonnement voor onderhoudt?

🚀 Optimale Prestaties en Snelheid:
WordPress is een krachtig platform, maar zonder regelmatig onderhoud kunnen prestaties afnemen en kan de laadsnelheid verminderen. Met een onderhoudsabonnement zorg ik ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert, wat essentieel is voor de gebruikerservaring en zoekmachine optimalisatie (SEO).

🛡️ Beveiligingsupdates en -Monitoring:
Het internet is helaas niet vrij van bedreigingen. Hackers en kwaadwillenden proberen voortdurend zwakke punten in websites te vinden. Een onderhoudsabonnement omvat regelmatige beveiligingsupdates en monitoring, waardoor jouw website beschermd blijft tegen potentiële bedreigingen.

🔄 Software- en Plugin-Updates:
WordPress, thema’s en plugins worden regelmatig bijgewerkt om compatibiliteit te behouden en nieuwe functies toe te voegen. Het niet bijwerken van deze elementen kan leiden tot compatibiliteitsproblemen en beveiligingslekken. Met een onderhoudsabonnement zorg ik ervoor dat alles up-to-date blijft.

👨‍💻 Technische Ondersteuning:
Als je een onderhoudsabonnement hebt, kun je rekenen op mijn technische ondersteuning. Of het nu gaat om kleine wijzigingen, het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen, ik sta paraat om jou te helpen.

💼 Focus op Jouw Bedrijf:
Door het onderhoud van jouw website aan mij over te laten, kun jij je concentreren op wat je het beste doet – het runnen van jouw bedrijf. Laat de technische details aan mij over, zodat jij je kunt richten op de groei en het succes van jouw onderneming.

Kortom, een onderhoudsabonnement geeft rust ❤️ waardoor jij kan doen waar je goed in bent.

Geïnteresseerd in een onderhoudsabonnement voor jouw WordPress-website? Neem gerust contact met me op, en laten we samen zorgen voor een website die altijd up-to-date en veilig is! Stuur een mail!

Service en onderhoud

Om je website zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk je website te updaten. Dit kan ik voor je uit handen nemen. Elke maand maak ik een back-up en updaten we je website. En check gelijk of alles nog naar behoren werkt. Hoe fijn is dat!

€15,- p/m

Tips en leuk nieuws

Nog meer leuke tips